Belföld

Ferenc benézett a pécsi kaszinóba, majd rekordnyereménnyel távozott

„Egy budapesti munkaterületről jöttem haza, mikor az egyik barátommal megbeszéltük, hogy a karantén feloldása után nézzünk be a kaszinóba” – idézi a Bama.hu Ferencet, a baranyai építési vállalkozót, akire egészen hihetetlen módon egymás után kétszer is rámosolygott a szerencse a nyerőgépeknél.

Pedig, mint mondta, csak kevés pénz volt nála, kis téten is kezdett a nyerőgépen, ám rögtön megütötte a jackpotot, amivel egy csapásra több mint kétmillió forinttal lett gazdagabb. Nagy volt az öröm, a pénzt rögtön zsebre tette, és már indult volna haza a barátjával, ám akkor a kaszinó meghívta őket egy kávéra és egy kólára. Amíg pedig várakoztak, Ferenc gondolt egyet, és feltette a nyereményét egy másik gépen.

A gép kijelzőjén beállt az első kalapos férfi, majd sorba jött a második, a harmadik, a negyedik (itt nagy levegőt vett), majd az ötödik. Azt gondoltuk bedöglött a gép, ilyet még nem láttunk.

Ferenc így végül 25 milliót kaszált, ami a legnagyobb nyeremény a kaszinó történetében. A pénzből adott a gyerekeinek, testvéreinek, egy részét karitatív célokra fordította, a dolgozóit pedig egy ünnepi ebéddel és kaparós sorsjegyekkel lepte meg.

Kép: AFP

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik