Belföld

Részletes beismerő vallomást tett a főnökét felgyújtó és elásó férfi

Részletes beismerő vallomást tett a folytatólagos kihallgatása során az a 33 éves férfi, aki április közepén megölte, meggyújtotta, majd elásta a főnökét egy tatai tanyán.

H. Imre alkalmi munkásként dolgozott a férfinél, akitől egy kis házat is bérelt a családjával. Az ominózus este összeszólalkoztak, majd a férfi több alkalommal is fejbe ütötte a főnökét, aki a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A férfi ezt követően felrakta az áldozat holttestét az utánfutón lévő szemét közé, majd elszállította a főnöke tatai tanyájára.

Ott betette a szemétégetésre használt gödörbe a szeméttel együtt, majd gázolajjal lelocsolta és meggyújtotta. Lebukása előtt még üzeneteket küldött az áldozat telefonjáról magának és más személyeknek. Később azonban ezt a telefont is elégette.

Mivel a gyilkossággal gyanúsított férfinak a napokban jár le a letartóztatása , ezért a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség arra tett indítványt hogy hosszabbítsák meg H. Imre letartóztatását további három hónappal szökés, elrejtőzés, valamint az eddig még ki nem hallgatott tanúk befolyásolásának, vagy megfélemlítésének a veszélye miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik