Belföld

Fradi-himnusz szólt az ablakból kizuhant 17 éves fiú temetésén

Több százan vettek végső búcsút szerdán attól a fiatal érdi focistától, aki még május első felében zuhant ki egy fővárosi lakás második emeletéről, írja a Bors.

N. Richárdnak hamvasztásos temetése volt. Az urnáját egy virágokból készített zöld-fehér labda ékesítette. A lap szerint óriási Fradi-rajongó volt, így a végső nyugalomba helyezése során a Fradi-himnusz szólt, és vele temettek egy Fradi-cipőt is.

A család mindenkitől azt kérte, hogy a koronavírusra tekintettel mindenki egy szál virággal érkezzen, és rója le a kegyeletét, valamint mellőzzék a személyes részvétnyilvánítást a családtagokkal.

Mint arról korábban beszámoltunk, a fiatal focista Budapesten ünnepelte az érettségit a barátaival, amikor történt a szörnyű tragédia. Néhány társához hasonlóan drogot fogyasztott, amitől egy idő után zavarttá és agresszívvá vált. Több bútort is összetört és betört egy üvegajtót, amellyel önmagát is megsebezte. Társai megpróbálták ellátni a sérülését, majd mentőt hívtak hozzá.

Később a fiú az egyik nyitott ablakon át megpróbált fellépni az ablakpárkányra, ebben azonban megakadályozta az egyik lány, a fiú azonban kitépte magát a szorításából, majd átrohant a másik szobába és kiugrott a nyitott ablakon. A fiút a mentők kórházba vitték, ahol hamar beállt nála az agyhalál, és már nem lehetett megmenteni az életét.

A fiataloknak drogot adó dílert, M. C. Renátót kábítószer-kereskedelemmel, barátnőjét a 21 éves B. Eliza Viktóriát pedig kábítószer-birtoklással gyanúsították meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik