Belföld

Szexre kényszerítették a férfit, majd brutálisan összeverték és kamerába mondatták vele, hogy pedofil

Meghosszabbították annak a 18 éves fiúnak és 35 éves férfinak a letartóztatását, akik tavaly ősszel kiraboltak, majd orális szexre kényszerítettek egy férfit Dányon.

Az elkövetők interneten keresztül ismerkedtek meg a fiatal férfival, majd megbeszéltek vele egy találkozót az egyik gödöllői kocsmába. Ezt követően italoztak, majd mind a hárman elmentek az idősebb férfi dányi otthonába. Megbeszélték, hogy szexelni fognak a lakásban, de a vendégségben lévő férfi egy idő múlva meggondolta magát és már nem akarta folytatni a dolgot.

A két férfit azonban ez nem különösebben érdekelte és erőszakkal kényszerítették a férfit a szexuális cselekmények folytatására, aki erre nem volt hajlandó. Ekkor brutálisan összeverték, és a pénzét, valamint a telefonját követelték. A férfi végül átadta nekik a nála lévő 7 ezer forintot.

A két férfinak azonban ez nem volt elég, fojtogatni kezdték az áldozatukat, majd egy késsel fenyegetve egy bankautomatához vitték. Miután a férfi nem tudott pénzt felvenni, erőszakkal visszakísérték a lakásba, ahol arra kényszerítették, hogy kamerába mondja azt, hogy pedofil. A felvételt zsarolási eszközként kívánták alkalmazni, ha a férfi felkeresné a rendőrséget, de azt sem engedték meg neki, hogy elhagyja a lakást. A fiatalember végül másnap reggel tudott csak megszökni tőlük.

A bántalmazások következtében a férfi orrcsonttörést, bordatörést és koponyaboltozati törést szenvedett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik