Belföld

Fatális tévedés miatt törte be vascsővel a szomszédja koponyáját egy férfi

Életveszélyt okozó testi sértés és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Fejér Megyei Főügyészség azzal a férfival szemben, aki úgy összeverte  a szomszédját egy vascsővel, hogy életveszélyes sérülésekkel kellett kórházba szállítani.

A férfi nagyobb mennyiségű szeszes italt fogyasztott délelőtt, majd este otthonában nem találta a mobiltelefonját. Azt feltételezte, hogy azt a tőle néhány háznyira lakó szomszédai lopták el, ezért a házukhoz ment, hogy őket felelősségre vonja.

A férfi magához vett egy vasrudat, valamint egy kalapácsot, majd a szomszéd kapuját döngette és kiabált. Ezt követően megüttte a kiérkező szomszédasszonyt, aki visszament a házba és szólt a házastársának. Amikor a szomszéd férfi kijött a férfi fejbe vágta a vascsővel, majd otthagyta a vérző férfit és hazament. Amikor hazaért elmondta az élettársának, hogy szerinte a szomszédok lopták el a mobilját, a párja azonban közölte vele, hogy a telefon mindvégig az otthonukban volt.

A férfi életveszélyes sérülést, koponyaalapi törést szenvedett. A főügyészség próbaidőre felfüggesztett börtönt kért az elkövetőre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik