Belföld

Új webrádió indul műsorán Beck Zoltánnal, Bokros Lajossal és Pálinkás Józseffel

A Hungarian Broadcaster News nevű új, weben fogható rádióállomás holnaptól, azaz keddtől lesz hallható, és a magyar mellett angol nyelven is sugároz majd – írja a media1.hu.

A rádió vezetője Tóth Mónika újságíró, kommunikációs szakember, rádióriporter lesz, akit az elmúlt években a Civil Rádióban dolgozott. A media1.hu azt írja: Tóth Mónika ismertetése szerint az HBC News stábjának törzsét 14-en alkotják. A főszerkesztő elmondta, hogy a rádióban rovata lesz Bokros Lajos egykori pénzügyminiszternek és volt EP-képviselőnek, dr. Pálinkás Józsefnek, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) volt elnökének, valamint dr. Lattmann Tamás nemzetközi jogásznak, de Beck Zoltán, a 30Y egyik alapítója például romológia témában készít majd műsort, de találkozhatunk majd Müller Péter Sziámival is.

Az interenetes rádió finanszírozásáról azt mondta Tóth: egyedi mentorprogramot építettek fel és pályázati forrásból igyekeznek forráshoz jutni, de szívesen fogadnak támogatásokat, donációkat civil szervezetektől és hallgatóktól is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik