Belföld

Fojtogatta, lépcsőhöz cibálta, majd elengedte a 11 éves kislányát egy makói férfi

Letartóztatta a Szegedi Járásbíróság azt a büntetett előéletű makói férfit, aki rendszeresen verte a 11 éves kislányát.

A férfi múlt szerdán este 9 és 10 óra között bántalmazta 11 éves kislányát. A férfi a gyerek haját húzta, az ágyra lökte, majd ott több alkalommal is nagy erővel arcon ütötte.

Ezt követően a kislány pólóját hátulról megragadva a nyakánál fogva megszorította, majd a lakás galériájánál levő ágyról a lépcsőhöz húzta, s ott hirtelen elengedte, melynek következtében a kislány a lépcsőfordulóig csúszott le. A bántalmazás következtében a kislánynak 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülései keletkeztek.

A védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt indult eljárásban a Makói Járási Ügyészség  az eljárás meghiúsítása, valamint bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a gyanúsított letartóztatását. A férfi ugyanis többszörösen büntetett előéletű, cselekményét végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt követte el.

Legutóbb szintén a kislánya sérelmére elkövetett bűncselekmény miatt ítélték el. A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészi indítványnak helyt adva egy hónapi időtartamra elrendelte a férfi letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik