Belföld

Arról érdeklődött a köztévé egy ellenzéki politikusnál, hogy miért szerepelt a német köztévében

Gyakorlatilag arra próbáltak rákérdezni, hogy miért rohanunk egy német tévéhez hazát árulni. Én elmagyaráztam a kedves riporter úrnak, hogy Németországban nem úgy működik a közszolgálati tájékoztatás, mint itthon. Németországban nem megrendelésre készítenek propaganda anyagokat, hanem olyan riportokat készítenek, amelyben a kormány oldalt és az ellenzéket is megkérdezik, tudósítanak az IGAZSÁGRÓL

– írta Facebookon Szemző Áron, a Momentum önkormányzati képviselője miután felhívták a köztévéből, hogy arról érdeklődjenek, miért szerepelt egy német riportban.

AZ IMÉNT HÍVTAK FEL AZ M1 HÍRADÓTÓLEzen a linken látható riport iránt érdeklődtek, amelyet a német közszolgálati…

Közzétette: Szemző Áron – 2020. május 16., szombat

 

Szemzőtől azt is kérdezték, hogy a háziorvosok helyett miért nem az intézményvezetőket kérdezték meg arról, hogy van-e elegendő védőfelszerelésük. Valamint arról is, hogy Budakeszin, ahol a momentumos képviselő, van-e elég védőfelszerelésük az egészségügyben dolgozóknak.

Nem azt kéne számon kérniük, hogy egy önkormányzati képviselő esetlegesen miért nyilatkozik másoknak is, hanem önvizsgálatot kéne gyakorolniuk, hogy ők miért csak azokat szólaltatják meg, akik a kormány álláspontját harsogják

– írta le véleményét a képviselő, aki hozzájárult nyilatkozata felhasználásához, bár szerinte egy lejárató propagandaanyag fog készülni belőle.

Kiemelt kép: MTI / Szigetváry Zsolt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik