Belföld

Ezért fejelte le utastársát a 17-es villamoson balhézó férfi

Feladta magát a rendőrségen, és beismerő vallomást tett az a budapesti férfi, aki május 6-án lefejelt egy utast a 17-es villamoson. A férfi azt állította a gyanúsítotti kihallgatása során, hogy nem az utasokra volt dühös, hanem attól, amiről valakivel beszélt pont telefonon.

A férfi a II. kerületben szállt fel a villamosra. Előbb fellökött egy nőt, majd hangosan szitkozódott, és lefejelte azt a férfit, aki rászólt a viselkedése miatt. Az elkövető ezután elmenekült a helyszínről. A férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, azonban a fejet érintő bántalmazás alkalmas lehetett volna súlyos sérülés okozására is.

A BRFK sajtófelhívást adott ki, amely alapján a Telefontanúhoz bejelentés érkezett, hogy az elkövető a 24 éves budapesti V. Gábor. A kerületi nyomozók megállapították, hogy a feltételezett elkövető valóban megegyezik V. Gáborral, és pár nappal ezelőtt elfogatóparancsot adtak ki ellene.

V. Gábor a rendőrségi sajtófelhívás hatására feladta magát a kerületi rendőrkapitányságon, ahol szészletes beismerő vallomást tett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik