Belföld

Három hónapja eltűnt egy héttagú váci család

A Váci Rendőrkapitányság január 31. óta keres egy váci családot, írja a Bors. A szülők öt gyermekükkel együtt tűntek el, az eset sokként érte a család ismerőseit, megmagyarázhatatlannak tartják, hogy a családnak nyoma veszett.

Az eltűnéssel kapcsolatban bűncselekmény gyanúja nem merült fel, így lehetséges, hogy a család önként döntött a távozás és a világtól való elvonulás mellett.

A rendőrség közölte: a család eltűnéséről egy hozzátartozó tett bejelentést. Az egyik szülő levélben felvette a kapcsolatot a Váci Rendőrkapitánysággal. Közölte, hogy külföldön tartózkodnak, nincs semmi bajuk. A kétséget kizáró azonosítás érdekében a Váci Rendőrkapitányság felvette a kapcsolatot az ottani konzulátussal.

A körözés visszavonásához azonban elengedhetetlenül szükséges, hogy az eltűntként keresett szülők akár itthon, akár valamelyik külképviseleten kétséget kizáróan igazolják személyazonosságukat és írásban nyilatkozzanak arról, hogy hozzájárulnak-e az általuk közölt tartózkodási helyük bejelentővel történő közléséhez.

Mindaddig, amíg ez nem történik meg, érvényben marad az elrendelt körözés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik