Belföld

Tizenöt éves tanítványa szexuális zaklatásával gyanúsítanak egy magyar tornaedzőt Svájcban

Azzal gyanúsítanak egy Svájcban dolgozó magyar tornaedzőt, hogy szexuálisan zaklatta a 15 éves tanítványát – írja a Bors, svájci lapokra hivatkozva.

A Wilben élő 40 éves férfiról azt állítják, hogy 2017 októberében alkoholfogyasztás után szexuálisan zaklatta az egyik leánytanítványát. A férfi letartóztatták, de tavaly októberben óvadék ellenében kiengedték.

Az RLZ Ostschweiz tornaegyesületnél öt évig dolgozó férfit elbocsátották állásából, munkáját a felesége vette át. A lány klubtársai közül viszont többen is azt állították, hogy a feljelentést tevő tornászlány krónikus hazudozó, de a lány azt állítja, hogy nem kitalálta a történteket.

Azt mondta, hogy azért csak másfél évvel később tett feljelentést az ügyben, mert második apjaként szerette az edzőt és nem akarta sem őt, sem pedig a feleségét és a többi tornászlányt kellemetlen helyzetbe hozni.

Bors elérte a zaklatással gyanúsított edzőt, a férfi azt mondta, hogy igaztalanok a róla szóló állítások, s hamarosan feltárja a hazai közvélemény előtt az ügy részleteit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik