Belföld

Elképesztő magyarázattal állt elő a nigériai, aki megerőszakolt egy nőt a VII. kerületben

Tagadta bűnösségét a gyanúsítotti kihallgatása során az a 22 éves nigériai férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy a hétvégén megerőszakolt egy nőt a VII. kerületi lakásában. A 24. hu értesülése szerint a szexuális erőszakkal gyanúsított egyetemista döbbenetes magyarázattal állt elő, azt állította, hogy egy ismerőséhez akart becsöngetni, hogy elmehessen mosdóba, és maga is meglepődött azon, hogy a nő nyitott neki ajtót. Azt pedig tagadta, hogy bántotta és megerőszakolta volna őt.

A bántalmazott nő ezzel szemben azt állította, hogy egy szexuális szolgáltatást hirdető weboldalon került kapcsolatba a férfival, aki április 11-én délután ment fel hozzá. A nő a szexuális szolgáltatásért előre kérte a megbeszélt összeget, azonban a férfi nem akart fizetni, ezért a nő elküldte. A nigériai férfi nem akart a lakásból elmenni; a nőt fojtogatta, megerőszakolta, majd elmenekült.

A 22 éves nigériai állampolgárt a VI. kerületi Bajnok utcában elfogták, majd kezdeményezték a letartóztatását. A Fővárosi Főügyészség álláspontja szerint a gyanúsított jelenléte az eljárásban és a bizonyítás zavartalansága csak a legsúlyosabb kényszerintézkedéssel biztosítható, ezért indítványozták letartóztatását.

Frissítünk! 16:40

A férfi a bírósági kihallgatása során már változtatott a korábbi rendőrségi vallomásán. Úgy tudjuk, hogy amikor feltárták előtte az ellene szóló bizonyítékokat, akkor már elismerte, hogy lefeküdt a nővel. Azt azonban továbbra is tagadta, hogy megerőszakolta volna. Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával, és elrendelte a férfi letartóztatását.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik