Belföld

Gyilkosság miatt nyomoznak a Szentendrén talált emberi csontok ügyében

Megtörtént a szentendrei ház udvarán talált emberi maradványok orvosszakértői vizsgálata. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a szakértő megállapításai után emberölés gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Mint arról korábban beszámoltunk egy állampolgár értesített a rendőröket, hogy zsákban tárolt csontokat talált egy helyi ingatlan udvarán. A rendőrorvos előzetesen úgy nyilatkozott, hogy azok emberi maradványok, ezért a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság soron kívül intézkedett azok szakértői vizsgálatára.

Az orvosszakértők bevonásával végrehajtott vizsgálat nem tudott egyértelmű válaszokat adni a felmerült kérdésekre, ezért igazságügyi antropológus szakértő bevonása is szükséges az ügyben.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya egyelőre ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást emberölés gyanúja miatt.

Kiemelt kép: Rendőrök helyszínelnek egy szentendrei ingatlan előtt 2020. március 30-ra virradóan, miután a ház udvarán tárolt zsákban egy állampolgár csontokra bukkant. Fotó:
MTI/Mihádák Zoltán

Ajánlott videó

Olvasói sztorik