Belföld koronavírus

Karácsony köszönetképpen kivilágíttatta a Lánchidat

A koronavírus-járvány ellen küzdő egészségügyi dolgozók tiszteletére péntektől fehér díszkivilágítást kapott a Lánchíd – tudatta Budapest főpolgármestere szombaton, a Facebook-oldalán közzétett videójában.

Fehérbe öltözött a Lánchíd az egészségügyi dolgozók tiszteletére

Budapest minden polgára nevében szeretném kifejezni a köszönetemet az egészségügyi dolgozóknak, akik vállalva a veszélyt, hősiesen harcolnak azért, hogy az ország leküzdje a járványt.Apró gesztusként, március 27-től, fehér díszkivilágítást kapott a Lánchíd az orvosok, ápolók és az ő munkájukat segítők tiszteletére. #Budapest #maradjotthon #vigyázzunkegymásra

Közzétette: Karácsony Gergely – 2020. március 28., szombat

Karácsony Gergely úgy fogalmazott, hogy a Lánchíd „apró gesztusként” péntektől az orvosok, ápolók köpenyének színét viseli. A fehér „egy újrakezdés lehetősége is, egy olyan világé, ahol azokat az embereket, akik életeket mentenek, a baj elmúltán is jobban meg fogjuk becsülni” – tette hozzá.

Bár az elmúlt években hajlamosak voltunk róla megfeledkezni, de most a járvány idején mindenki számára világossá vált, hogy milyen fontosak azok az emberek, akik az egészségügyben dolgoznak

– fogalmazott a főpolgármester.

Az egész város, az egész ország egy emberként drukkol az orvosoknak, az ápolóknak és az őket segítőknek, hogy az ország legyőzhesse a járványt, fűzte hozzá. A főpolgármester a budapestiek nevében köszönetet mondott az egészségügyben dolgozók munkájáért.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik