Belföld

Majdnem megölte a vejét egy férfi a tejfakasztó bulin, de annyira részeg volt, hogy alig emlékszik rá

Letartóztatta a Kecskeméti Járásbíróság azt a 39 éves román férfit, aki néhány nappal ezelőtt kis híján megölte a vejét Bátyán.

A megalapozott gyanú szerint a férfi és a veje együtt italoztak az otthonukban annak örömére, hogy megszületett a gyerek. Mindketten leittasodtak. és este tizenegy körül szóváltás alakult ki közöttük, melynek során az újdonsült apuka lekevert egy pofont az apósának.

Ezután az idősebb férfi mellkason szúrta a vejét, amely elérte a tüdőcsúcsot is és légmell alakult ki. A közvetlenül életveszélyes sérülést szenvedett férfit mentővel vitték kórházba, ahol szakszerű ellátásban részesült. A nyomozók a férfit őrizetbe vették, majd életveszélyt okozó testi sértéssel meggyanúsították.

Schmidt Gábor, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szóvivője megkeresésünkre azt közölte, hogy a gyanúsított nem vitatta a bűncselekmény elkövetését, a részletekre viszont nem emlékezett, mert ittas volt a bűncselekmény elkövetésekor.

A főügyészség szerint megalapozottan feltehető, hogy a férfi a tanúk megfélemlítésével, vagy jogellenes befolyásolásával veszélyeztetné a bizonyítást. De álláspontjuk szerint attól is tartani lehet, hogy a férfi újabb bűncselekményt követne el a vejével szemben, ezért indítványozták a letartóztatását.

A Kecskeméti Járásbíróság nyomozási bírója egyetértett az ügyészség indítványával, s elrendelte a bátyai férfi letartóztatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik