Belföld

Letartóztatták a tatabányai nőt, aki idegességében nyakon szúrta a párját egy munkásszállón

Letartóztatta a Tatabányai járásbíróság azt az 52 éves tatabányai nőt, aki nyakon szúrta az élettársát egy helyi munkásszállón.

Cs. Piroska és 52 éves párja a szálláson iszogatott, amikor összevesztek. A vita odáig fajult, hogy a nő egy 24 cm pengehosszúságú késsel, a nyakszirt kulcscsont alatti részén megszúrta az élettárását. A férfit eszméletlen állapotban, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

A tatabányai járőrök perceken belül elfogták, majd előállították a nőt. Ellene életveszélyt okozó testi sértés miatt indult büntetőeljárás.

Úgy tudjuk, hogy Cs. Piroska a gyanúsítotti kihallgatásán azzal védekezett, hogy csak saját magát védte. Azt állította, hogy idegességében felkapott valamilyen keze ügyében lévő dolgot, hogy azzal védje magát. Arra viszont már nem emlékezett, hogy mi volt az, amit hirtelen felkapott.

Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványával és bűnismétlés, valamint a bizonyítás veszélye miatt elrendelte a nő letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik