Belföld koronavírus

Tagadja a bűnösségét az a nő, aki koronavírus elleni vakcinát akart eladni Siófokon

Tagadja a bűnösségét az a nő, aki koronavírus elleni vakcinát próbált meg eladni szerdán délelőtt egy siófoki péküzem tulajdonosának – tudta meg a 24.hu.

A csaló a pécsi ÁNTSZ munkatársának kiadva felszólította a tulajdonost telefonon, hogy utaljon át egy megadott számlaszámra több millió forintot 100 darab koronavírus elleni vakcináért és a cég telephelyeinek fertőtlenítéséért, ellenkező esetben az üzemet bezárják. A cég tulajdonosa nem küldte el a kért összeget, hanem rögzítette a hívást és feljelentést tett a rendőrségen.

A nyomozók a hangfelvétel és a híváslista alapján egy nap alatt azonosították a feltételezett elkövetőt, akit csütörtök este el is fogtak a lakóhelyén. A siófoki nőnél tartott házkutatás alkalmával a rendőrök lefoglalták a híváshoz használt mobiltelefont, de más bűncselekményből származó tárgyakat is találtak.

A nyomozók a 36 éves L. Zsuzsát nagyobb értékre elkövetett csalás kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozásra. Úgy tudjuk, hogy a nő a nyilvánvaló bizonyítékok ellenére is tagadta a bűnösségét a gyanúsítotti kihallgatása során.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik