Belföld koronavírus

Kásás Tamás étterme naponta 200 pizzát visz kórházakba ingyen

Igaz, hogy éttermünk a jelen helyzetben zárva tartja kapuit a vendégeink előtt, és online rendelések tekintetében is, ennek ellenére szeretnénk elismerésünket, és tiszteletünket kifejezni az egészségügyben dolgozók felé. Ezért a Tommy di Napoli csapata úgy döntött, hogy holnaptól, ameddig készleteink tartanak, napi 200 pizzát szállítunk ki számos budapesti kórházba az ott dolgozók részére térítésmentesen, segítve ezzel az egész napos helytállásukat – írja Facebook-oldalán a Kásás Tamás, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó tulajdonában álló pizzázó-étterem.

Tegnap Gulácsi Péter válogatott labdarúgó ajánlott fel 5 millió forintot az egészségügyi teendőkre.

Egy-két nappal korábban Nagy Elek milliárdos egyik szállodáját ajánlotta fel, hogy azt karanténkórházzá lehet alakítani, ahogyan a Csányi Sándor OTP-vezér érdekeltségébe tartozó Budai Egészségközpontot is felajánlotta a tulajdonos, hogy járványkórházzá alakítsák át a koronavírus-járvány idejére.

Igaz, hogy éttermünk a jelen helyzetben zárva tartja kapuit a vendégeink előtt, és online rendelések tekintetében is,…

Közzétette: Tommy di Napoli – 2020. március 18., szerda

Kiemelt kép: Kásás Tamás, a Millennium Masters (b) és Francesco Postiglione, világválogatott játékosa a vízilabda All Star-gálán a Duna Arénában 2018. július 31-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Ajánlott videó

Olvasói sztorik