Belföld koronavírus

444: meghalt egy koronavírusos nő édesanyja

A 99 éves nő túlélt egy komoly műtétet, de szerdán tüdőgyulladásban meghalt. Lányáról szombaton derült ki, hogy koronavírusos.

A 444.hu-nak egy családtag mesélte el, hogy február 29-én életmentő műtétet hajtottak végre egy budapesti kórházban egy nőn, akinek pár hónap múlva lett volna a 100. születésnapja. A műtét orvosai, rokonok szerint nagyon jól sikerült.

Múlt hétvégén már azt mondták, egy-két napon belül hazamehet. Hétfőre azonban belázasodott, tüdőgyulladása lett, szerda este pedig elhunyt. Mivel látogatási tilalom van, a lázról és a tüdőgyulladásról rokonai csak telefonon kaptak felvilágosítást.

A nő lánya, aki addig rendszeresen látogatta édesanyját hétfőn szintén belázasodott. A háziorvosi rendelőben azt mondták, csak influenzás. Csütörtök éjszaka nagyon rosszul lett, mentőt hívtak hozzá.

Számos vizsgálat után kiderült, hogy súlyos tüdőgyulladása van, koronavírus gyanújával elkülönítették az intenzív osztályon, majd szombatra kiderült, pozitív lett a teszt eredménye. Ekkor vitték át a László Kórházba, ahol közvetlen családtagjait szombaton szintén letesztelték.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik