Belföld

Kaparós sorsjegy miatt szurkálta halálra a munkatársát egy román férfi

A Pest Megyei Főügyészség kezdeményezte annak a férfinak a letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte a 49 éves munkatársát Érden.

A román férfi és a honfitársai együtt dolgoztak egy érdi ház felújításán, ahol ezen munkálatok alatt laktak is. 2020. március 7-én éjjel a 49 éves férfi és a gyanúsított összevesztek és a vita során a gyanúsított, B. B. egy késsel, háromszor a mellkasán és egyszer pedig a hátán megszúrta a kollégáját.

A szúrások következtében kialakult vérzéses sokk miatt a román férfi a helyszínen meghalt. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettével gyanúsítja a férfit. A Pest Megyei Főügyészség a jelenlétének biztosítása érdekében kezdeményezte a férfi letartóztatását.

Frissítünk!

14:49 A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója egyetértett az ügyészség indítványával és letartóztatta a gyilkossággal gyanúsított román férfit. Kiderült, hogy a gyanúsított egy kaparós sorsjegyen veszett össze a kollégájával, a vita pedig odáig fajult, hogy négyszer is megszúrta. A bíróság szökés, elrejtőzés veszélye miatt elrendelte B. B. letartóztatását. Mivel a gyilkossággal gyanúsított férfinak Magyarországon bejelentett lakása nincs, ezért esetében a jelenlétének biztosítása érdekében is indokolt a legsúlyosabb kényszerintézkedés.

Fotó: police.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik