Belföld koronavírus

Pataky Attila: A koronavírus-hisztériát a háttérhatalom és a világ vezetői terjesztik

Úgy gondolom, hogy ez egy orbitális műhiszti. Ha az influenza miatt mindenkit elkülönítenénk, akkor Magyarország egy karantén lenne, attól mégsem fél senki

– közölte a koronavírussal kapcsolatban az általában szokatlan dolgokat úgy gondoló Pataky Attila a hasonlóképp, mégis máshogy szokatlan dolgokat gondoló Riposttal.

Meggyőződésem, hogy a koronavírus-hisztériát a háttérhatalom és a világ vezetői terjesztik azért, hogy kipróbálják, mennyire lehet megijeszteni az embereket, és talán arra is jó ez az egész, hogy elleplezzenek valami fontosat, amiről nem akarják, hogy tudjunk

– szögezte le hozzá méltó kimért távolságtartással a a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett éneklő ember. A helyzetet az fokozza, hogy szombat este az Arénában lesz koncertje Patakynak, de szerinte a rajongói nem fognak otthon maradni.

Szerencsére az én rajongóim nem ülnek fel mindenféle ijesztgetéseknek, ezért biztosan remek lesz a hangulat

– vette a helyzetet górcsöve alá. A 444 jegyzi meg, hogy a remek hangulatban segít, hogy a koronavírus-helyzet kezeléséért felelős Kásler Miklós miniszter hatmillió forinttal támogatta a koronavírust a háttérhatalom termékének tekintő művészt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik