Belföld

Tízmillió forintot kap, aki segít kézre keríteni a szentesi anyuka gyilkosát

Az országos rendőrfőkapitány bruttó 10 millió forintot tűzött ki annak, aki segít kézre keríteni egy többgyerekes szentesi anyuka gyilkosát. K. Judit 2006. július 21-én 19 óra és 22-én 9 óra között a 2 éves gyerekét egyedül hátrahagyva tűnt el a szentesi albérletéből.

Mostanra kiderült, hogy az anyuka életellenes bűncselekmény áldozata lett. Az országos rendőrfőkapitány tízmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki. Az összeg annak fizethető ki, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személy kilétével kapcsolatban olyan konkrét adatot vagy információt tud szolgáltatni, amely a nyomozást eredményre vezeti és az elkövető azonosítását, felelősségre vonását közvetlenül elősegíti.

Fontos tudnivaló, hogy a rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát az országos rendőrfőkapitány fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A KR NNI kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve annak elkövetőjével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést személyesen a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodánál, illetve bármelyik rendőri szervnél. Névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, továbbá a KR NNI – munkaidőben hívható – 06-1-550-2428 telefonszámán, vagy a 107 és 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Fotó: 24.hu / Fülöp Dániel Mátyás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik