Belföld

Ezt vallotta a Népfürdő utcai gyilkossággal gyanúsított D. Lajos

Két életellenes bűncselekménnyel is gyanúsítják az Újpesten elfogott férfit.

Tagadja bűnösségét az a 39 éves férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölt egy 33 éves hajléktalan nőt Angyalföldön. A 24.hu megtudta, hogy a két életellenes bűncselekménnyel is meggyanúsított Újpesten elfogott férfi nem tett beismerő vallomást a kihallgatása során. A hajléktalan életmódot folytató férfi azt mondta, hogy nem ő követte el a gyilkosságot. Értesüléseink szerint a férfi már többször is követett el bűncselekményt itthon, valamint külföldön is.

A  holttestet még január 14-én délután találták meg a Népfürdő utcában, egy irodaház közelében. Kiderült, olyan súlyosan bántalmazták a nőt, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A BRFK Életvédelmi Osztálya halált okozó testi sértés miatt indított nyomozást. Kiderült, hogy a nő bántalmazója a 39 éves D. Lajos. A férfit szerdán a IV. kerületben az Óceánárok utca erdős részén fogták el. Őt gyanúsítják azzal is, hogy szeptember 8-án este a XIV. kerületben, a Róbert Károly körúti felüljáró alatt többször megszúrt egy alvó férfit, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A BRFK előterjesztést tesz az őrizetben lévő férfi letartóztatásának indítványozására.

Frissítünk

Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség szóvivője megkeresésünkre ezt közölte, hogy az ügyészség szökés, elrejtőzés, valamint bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a gyanúsított letartóztatását.

Kiemelt kép: MTI/Mihádák Zoltán

Ajánlott videó

Olvasói sztorik