Belföld

Lovaskocsin utazott, amikor megpillantotta a haragosát, azonnal előkerült a vasvilla

Több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság egy 36 éves mezőszentgyörgyi férfi ellen.

A férfi lovaskocsin utazott a településen, amikor észrevette egy udvarban korábbi haragosát. A két férfi összeszólalkozott, majd dulakodni kezdett. A vita hevében az elkövető felkapta a lovaskocsin található vasvillát és azzal megütötte a sértettet, majd többször is szúró mozdulatokat tett felé. A férfi próbálta a támadást elhárítani, de a keze így is megsérült.

Amikor meglátta a megtámadt férfi házban tartózkodó felesége, hogy mi történik, azonnal a férje segítségére sietett. A támadó azonban őt is megütötte, és több szúró mozdulatot is tett felé, majd a vasvillát két kézzel megfogta és a magatehetetlen nő felé szúrt. A nőnek az volt a szerencséje, hogy az elkövető társaságában lévő egyik személy elrántotta a szúrás elől.

A Fejér megyei nyomozók a 36 éves férfit elfogták és előállították a rendőrségre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt. Őrizetbevétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Az illetékes bíróság elrendelte a férfi bűnügyi felügyeletét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik