Belföld

El volt tiltva a vezetéstől a Fradi korábbi játékosával karambolozó taxisofőr

Halálos közúti baleset gondatlan okozásával gyanúsítja a rendőrség azt a taxisofőrt, akivel kedd este karambolozott a Ferihegyi úton Halgas Tibor, a Ferencváros volt futballistája.

A Blikk információi szerint a taxis nem is vezethetett volna, hiszen büntetőpontjai miatt bevonták a jogosítványát. A lap úgy tudja, a rendőrség a kórházban vette őrizetbe a baleset okozóját, aki szintén megsérült. A férfi alkoholtesztje negatív lett, a drogteszt eredményére még várni kell.

A jelenlegi információk szerint Halgas autója a Ferihegyi úton ütközött egy szabálytalanul előző taxival: a frontális karambolban Halgas Tibor Mazdája a szalagkorlát külső részén az oldalára borult. A Blikk azt írja, több járókelő azonnal odarohant és tartották a járművet a tűzoltók megérkezéséig. Ők pillanatok alatt kiszabadították a sportolót, de Halgas a mentőben életét vesztette.

Lipcsei Péter a Ferencváros korábbi játékosa volt csapattársával pár órával a tragédia előtt találkozott:

Győrben voltunk egy edzői konferencián. Fél ötkor fejeződött be, nem gondoltam volna, hogy akkor látom utoljára… Felfoghatatlan a tragédiája, őszinte részvétemet fejezem ki a családjának. Nagyon jóban voltunk, sokszor találkoztunk, róla csak a legjobbakat lehet elmondani

– nyilatkozta a Blikknek Lipcsei.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik