Belföld

Februártól bárki kérdezhet a kormányszóvivőtől

Februárban elindul a Kormányinfó plusz, ahol bárki kérdezhet – jelentette be Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő szerdán a Facebookon.

A szóvivő rövid videobejátszásában elmondta, hogy a Kormányinfó pluszon a legfontosabb kormányzati döntésekről és az embereket leginkább érintő témákról beszélnek majd.

A kérdéseket e-mailben (kormanyinfoplusz@mk.gov.hu) vagy levélben („Kormányinfó Plusz” – Miniszterelnöki Kabinetiroda, 1054 Budapest, Garibaldi utca 2.) lehet majd elküldeni.

A beérkező kérdéseket feldolgozzák, de csak a leginkább közérdeklődésre számot tartókat fogja megválaszolni a kormányszóvivő, valamikor a hónap végén.

Kormányinfó Plusz

Februártól indul a Kormányinfó Plusz, ahol bárki kérdezhet! Hogyan❓E-mailben a kormanyinfoplusz@mk.gov.hu-n vagy levélben a „Kormányinfó Plusz” – Miniszterelnöki Kabinetiroda, 1054 Budapest, Garibaldi utca 2. címen. ✅A beérkezett kérdéseket feldolgozzuk és a leginkább közérdeklődésre számot tartókat a hónap vége felé meg is válaszolom majd itt, a Facebook oldalamon egy videóban. Várom a kérdéseket!

Közzétette: Szentkirályi Alexandra – 2020. február 4., kedd

Kiemelt kép: MTI/Bruzák Noémi

Ajánlott videó

Olvasói sztorik