Belföld

A DK vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Rogán ellen

A DK vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Rogán Antallal szemben, hogy a milliárdos csodalény elárulhassa a titkot, és legyen végre esélye a melósnak, tanárnak, mentősnek, tűzoltónak is, hogy gyarapodjék. Ennyivel Rogán Antal biztosan tartozik a magyaroknak

– ezzel zárul a Demokratikus Koalíció közleménye, amellyel arra a hírre reagáltak, hogy Rogán Antal propagandaminiszter 809 milliós forintos megtakarítást rögzített a vagyonnyilatkozatában. Az ellenzéki párt a szövegben megemlíti, hogy Rogán 26 éves kora óta országgyűlési képviselő, elvileg csak a képviselői és miniszteri fizetése járt neki. Mint írják:

Ez az összeg azt jelzi, hogy gyűjtője vagy lángelme, pénzügyi zseni, vagy korrupt gazember. A neve Rogán Antal. Helikopterrel repked, a barátai zsíros üzleteket nyernek, milliárdokat költ hazug propagandára a mi pénzünkből, hozzá kötik a letelepedési kötvénybizniszt, amellyel akár bűnöző migráncsok is kaphattak bejutási lehetőséget Magyarország és az Unió területére.

Rogán alighanem sejtette, hogy vagyonnyilatkozata az érdeklődés középpontjába kerül majd, mert a Kormányzati Tájékoztatási Központ már reggel hat órakor kiadta közleményét, amelyben azt írja:

2020. január 31-én leadott vagyonnyilatkozatomban az előző évhez képest plusz bevételek jelentek meg.  Ennek két oka van. Bevételem származik az általam jegyzett elektronikus aláírási szabadalomból valamint válásomat követően az erdőterületeket leszámítva minden ingatlanomat és ingóságomat értékesítettem, más tulajdonom nincsen. Vagyoni helyzetem világos, nyilatkozatomban a hatályos jogszabályoknak megfelelően mindent átláthatóan, részletesen feltüntettem.

Kiemelt kép: Marjai János / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik