Belföld

Ez a férfi vert össze és rabolt ki a társával egy villamosról leszálló utast a Széll Kálmán téren

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága rablás gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint december 30-án 1 óra 50 perc körül két férfi többször is megütött egy másik férfit, akivel előzőleg a villamoson ismerkedtek meg.

A férfi az ütések következtében a földre esett, lefogták, átkutatták a zsebeit, majd elvették a mobiltelefonját, a pénztárcáját, és az órát is levették a kezéről.

A támadók a megszerzett 35 ezer forintot testvériesen elosztották egymás között. A II. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói azonosították a feltételezett elkövetők egyikét, a 29 éves V. Zsoltot, akit három héttel ezelőtt el is fogtak. A 29 éves V. Zsoltot a rendőrök rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A 29 éves budapesti férfi kopasz társát viszont továbbra is keresik a rendőrök.

A BRFK kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, a 01020/3970/2019. bü. számra hivatkozással tegyen bejelentést a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen.​

Ajánlott videó

Olvasói sztorik