Belföld

Retail duplacsavar a Sirha kiállításon (x)

A Szintézis Zrt. Pricer elektronikus polccímke + önkiszolgáló kassza megoldása hatékonyan csökkenteni a munkaerőhiány okozta nehézségeket.

A szakképzett munkaerő megszerzése és megtartása komoly anyagi terheket jelent. Váltson ki informatikai fejlesztéssel olyan folyamatokat, amelyek nem igényelnek szaktudást, kollégái koncentráljanak a vevők magasabb szintű kiszolgálásával, racionalizáljon ipari mintára!

A szakképzett munkaerő hiánya komoly fejfájást okoz a retail szektorban is. A munkabér jelentette többletteher, a folyamatos képzések, ellenőrzések mind-mind olyan kiadást jelentenek, melyek elvonják a fejlesztések elől a forrásokat. Fejleszteni márpedig kell, mert nem csak az marad le aki megáll, hanem az is, aki lassabban halad! A cikkben szereplő két megoldással nem véletlenül képviselteti magát a Szintézis a 2020-as SIRHA kiállításon!

A Szintézis Informatika Pricer elektronikus polccímke + önkiszolgáló kassza megoldása együtt hatékonyan, több fronton képes csökkenteni a munkaerőhiány okozta nehézségeket.

Nemzetközi retail felmérések szerint a vásárlók több mint 50 %-a a hosszú kasszazónában töltött várakozást nevezi meg a legnagyobb problémának. Mit lehet ez ellen tenni? Vezessen be önkiszolgáló kasszát! A Szintézis Informatika volt az első magyar tulajdonú informatikai cég, aki önálló automata kassza megoldást engedélyeztetett, mára pedig több mint 50 db üzemel élesben!

Az azóta eltelt időszakban folyamatos a bevezetés, az érintett kereskedelmi egységek eladási és elégedettségi statisztikái erősödtek, igazolták a nemzetközi tapasztalatokat. Az önkiszolgáló kasszák növelik a kasszazónák áteresztő képességét, erősítik a törzsvásárlói lojalitást, valamint elősegítik a meglévő munkaerő jobb kihasználását.

A retail folyamatok automatizálásának másik úttörő megoldása a Pricer elektronikus polccímke rendszer. A Pricer egyedülálló háromszögezésen alapuló technológiája képes a vásárlóknak térképen megmutatni az egyes termékek bolton belüli helyét, melyet vagy saját mobiltelefonjukon vagy a kihelyezett kioszkokon keresztül érhetnek el. A Pricer-rel könnyebb az árazás, hiszen egy gombnyomással óránként akár 100ezer termék ára frissíthető emberi közreműködés nélkül. A digitális kijelzők jól láthatók, akár figyelemfelkeltő akciós „villogással” hívhatják fel magukra a figyelmet, vagy click & collect rendszer is kialakítható segítségükkel!

Az önkiszolgáló kasszák és a Pricer elektronikus polccímkék mérhető megtérülő befektetést jelentenek, melyek túlmutatnak az emberi erőforrás problémáinak csökkentésén. Optimalizálnak, gyorsítják a vásárlói folyamatokat, növelik a kereskedelmi forgalmat és az ügyféllojalitást.

Megismerné a Pricer elektronikus polccímke rendszerét? Várja a Szintézis Informatika csapata a 2020-as SIRHA kiállításon! Bővebb információért és ingyenes kiállításmeghívóért keresse Varga Erika kollégánkat az evarga@szintezis.hu címen!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik