Belföld

A HoReCa régiós kiállítása Budapesten (x)

A Sirha Budapest a régió kiemelkedő Élelmiszeripari és Horeca kiállítása, mely kihagyhatatlan az érintett iparágak szereplőinek!

A szakkiállítás 2020. február 4-6, között várja a szálloda és vendéglátóipar, élelmiszeripar, sütő- és cukrászipar, gasztronómia és csomagolóipar szakembereit a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. A Sirha Budapest látogatása díjmentes, de szakmai regisztrációhoz kötött, mely elérhető a kiállítás weboldalán: www.sirha-budapest.com

A negyedik Sirha Budapestre több mint 300 vállalkozás jelezte részvételi szándékát 10.000 négyzetméternyi területen. A bemutatkozó cégek 30%-a érkezik külföldről, és nagy hányaduk először mutatkozik be a rendezvényen. Ugyanakkor a kiállítók termékeinek, szolgáltatásainak és innovációinak megismerése mellett a Sirha Budapest fontos központja a legfrissebb trendek, jó gyakorlatok megismerésének, illetve az üzletkötésnek.

A szakkiállítás 2020-ban is számos szakmai programmal, versennyel és bemutatóval várja a szakembereket a jövő héten. A látogatók olyan világszínvonalú versenyeket követhetnek figyelemmel a rendezvény három napja alatt, mint a szakácsok olimpiájának is nevezett Bocuse d’Or magyar döntője, a Jeunes Chefs Rôtisseurs fiatal szakácsok versenyének magyar döntője, mely először kap helyet a rendezvényen, a Sirha Budapest Desszert Verseny, ahol az ország legkiemelkedőbb cukrászai mérik össze tudásukat, vagy a Nemzeti Közétkeztetési Szakácsverseny. Mindezek mellett konferenciák és workshop-ok zajlanak majd a közétkeztetés, fenntartható vendéglátás, csomagolóipar, pék-, cukrász, kávé- és bár ipar legfontosabb kérdéseiről.

Az üzletkötések lehetőségének megteremtését az Európai Unió egyetlen, és egyben a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata, az Enterprise Europe Network támogatja a PRIMOM Alapítvánnyal közösen megszervezett nemzetközi üzletember-találkozó eseményével, melyen a résztvevők regisztrációt követően 20 perces rapid business meeting-eken vehetnek részt. Legutóbb a kiállítás ideje alatt 138-an összesen 93 találkozót bonyolítottak le, a találkozások 53%-a nemzetközi volt.

A részletes programok és konferenciák, csakúgy, mint a díjmentes szakmai regisztráció megtalálhatók a www.sirha-budapest.com oldalon. A kiállítás kiemelt szakmai partnere a METRO, kiemelt médiatámogatója a Trade Magazin.

Advertisement

Ajánlott videó

Olvasói sztorik