Belföld

Jól van az Erdőkertesen megkéselt két rendőr

Nincs életveszélyben az a két rendőr, akit csütörtökön késeltek meg Erdőkertesen. A 24.hu értesülései szerint a két rendőrt a Honvédkórházba vitték mentőhelikopterrel, ahol már el is látták a sérüléseiket. Úgy tudjuk, hogy a két rendőr jól van és egyiküknek sem súlyosak a sérülései.

Az ATV számolt be először arról, hogy megkéseltek két rendőrt, akik egy bűnügyi felügyelet alatt álló férfit mentek ki ellenőrizni. A település polgármestere, Pásztor László a közösségi oldalán számolt be a történtekről. Posztjában azt írta, hogy a rendőrök a Váci kórházból akarták hazaszállítani a Katona József utcai lakására V. Lászlót, amikor a férfi a nála lévő késsel előre kitervelten nyakukon, kezükön, arcukon is megsebesítette.

Megkerestük a Honvédkórházat, hogy a megsebesített rendőrök állapotáról érdeklődjünk, de érdemi válasz helyett a Központi Nyomozó Főügyészséghez irányítottak bennünket. Kerestük a Központ Nyomozó Főügyészséget is, azt a tájékoztatást kaptuk, Costopulos Orestis helyettes szóvivőtől, hogy hivatalos személy elleni erőszak ügyében indult nyomozás, de mivel csak nemrég történt a dolog később tudnak további részleteket közölni.

Kiemelt kép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Ajánlott videó

Olvasói sztorik