Belföld

Tévedésből mást vert össze egy grábóci férfi

Befejezték a bonyhádi rendőrök annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy grábóci férfi ellen folytattak garázdaság miatt.

A rendőrségre november 7-én az esti órákban érkezett bejelentés, mert egy grábóci családi házból ismeretlen ellopott egy televíziót. Amikor az egyenruhások a helyszínre értek, azt látták, hogy az utcán két férfi dulakodik. Az elsődleges adatgyűjtés során kiderült, hogy a verekedők közül az egyik a grábóci lakóház tulajdonosa, aki azért esett neki ismerősének, mert azt hitte, hogy ő lopta el a tévéjüket.

A rendőrök büntetőeljárást indítottak ismeretlen tettes ellen lopás elkövetése miatt, valamint a ház tulajdonosa – egy 52 éves grábóci férfi – ellen garázdaság miatt, akit gyanúsítottként hallgattak ki. Az 56 éves férfi beismerő vallomást tett a gyanúsítotti kihallgatása során.

A bonyhádi rendőrök a garázdaság miatt indított ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek. A lopás miatt indított büntetőeljárás miatt a nyomozást a Bonyhádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán folytatják.

Fotó: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik