Belföld

Videón a miskolci lánykereskedő elfogása   

Kiskorút is próbált beszervezni örömlánynak. Többmilliós hasznot ígért, de a pénzt magára töltötte.

Emberkereskedelem, kitartottság miatt nyomoznak a 45 éves férfi ellen, aki nem először került a rendőrök látókörébe prostituáltak futtatása miatt, írja a police.hu. A miskolci férfi a külföldön dolgozó prostituáltakat napi szinten beszámoltatta, tanácsokkal látta el őket, magatartási szabályokat írt elő nekik. Megtiltotta, hogy szórakozni járjanak, alkoholt fogyasszanak, külföldön pénzt költsenek. Az általuk keresett összeg nagy részét elvette.

Kizsákmányolás céljából toborzással próbált beszervezni dániai prostitúciós munkára nőket, akik közül az egyik még fiatalkorú volt. A férfi többmilliós haszonnal kecsegtető munkát kínált úgy, hogy a lányok utaztatását, elszállásolását ő megszervezi. Az üzlet elmaradt, mert a nők nemet mondtak a ajánlatra.

A férfit január 6-án fogták el Miskolcon.

Többrendbeli emberkereskedelem és kitartottság megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették. Lakásán rengeteg készpénzt (dollárt), tárgyi bizonyítékokat foglaltak le. A férfit korábban egy emberkereskedelemmel foglalkozó banda tagjaként már eljárás alá vonták, a bíróság csütörtökön elrendelte letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik