Belföld

Szexuális erőszakkal vádolják az egyedül sétáló nőkre vadászó palesztin férfit

Szexuális erőszak és súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat az ügyészség az ellen a palesztin férfi ellen, aki egyedül közlekedő nőkre támadt a hajnali órákban Budapesten.

A harminckét éves palesztin férfi,2018 április végén követni kezdett egy nőt Óbudán, majd belépett utána egy társasházba. A férfi az aulában szexuálisan is bántalmazni akarta a nőt, ezért földre nyomta és megütötte, a nő azonban ellenállt, így a férfi célja nem valósult meg. A nő könnyű sérüléseket szenvedett, a támadás azonban alkalmas volt súlyos sérülés okozására is.

A férfi fél évvel később egy másik nőt is követni kezdett Angyalföldön, és egy lépcsőház előterében utolérve, szintén szexuális céllal megtámadta. Ez a nő is ellenállt, és sikerült kilöknie a férfit az ajtón. A nő könnyű sérüléseket szenvedett.

A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség a férfi ellen két rendbeli, szexuális erőszak kísérlete és egy rendbeli súlyos testi sértés kísérlete miatt nyújtott be vádiratot a Pesti Központi Kerületi Bíróságra.

A jelenleg bűnügyi felügyeletben lévő férfira letöltendőt kért az ügyészség, akár 12 év börtönt is kaphat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik