Belföld

Hét városi cégnél ír ki új pályázatot Miskolc, az ellenzéki polgármester átláthatóságot akar

A Miskolc Holding Zrt. Igazgatótanácsa csütörtökön döntött arról, hogy a cégcsoport hét tagvállalata esetében vezetői álláspályázatot hirdet – áll a borsodi megyeszékhely a 24.hu-hoz eljuttatott közleményében.

A közleményben külön kiemelik, hogy Veres Pál, az októberben megválasztott ellenzéki polgármester már a kampány alatt is átláthatóságot, transzparenciát ígért, megválasztása után is ez az egyik legfontosabb irányvonal munkájában. Ennek jegyében történik a miskolci tagvállalatok vezetőinek pályáztatása/újrapályáztatása is.

A Miskolc Holding Zrt. vezetése úgy véli, hogy a beérkezett pályázatok ismeretében lehetőség nyílik átgondolni, megfontolni, kinek a vezetésével tud hatékonyabban és szakmailag megalapozottabban tovább működni az adott társaság.

A Miskolc Holding Zrt. tagvállalatainak vezetésére kiírt pályázatokra nem csak külső jelentkezőket várnak, belső körből, akár a jelenlegi vezetők is pályázhatnak.

Így a kiírás lehetőséget teremt arra, hogy a jelenlegi ügyvezetőket, vezérigazgatókat, munkavállalókat jobban megismerje a Holding új vezetése. A kívülről beérkező pályázatok esetében pedig új szakmai elképzelések, módszerek kerülhetnek előtérbe.

–       zárul a közlemény.

A pályázatok péntektől a következő helyeken érhetők el: miskolc.hu, miskolcholding.hu, Profession állásportál, Talentuno, LinkedIn. A Miskolc Holdinghoz tartozik a városi közlekedés, a városi víz-, és fürdőszolgáltatás, valamint a felnőttképzés is.

Kiemelt kép: Veres Pál, Miskolc új ellenzéki polgármestere a miskolci városházán 2019. október 18-án. MTI/Vajda János

Ajánlott videó

Olvasói sztorik