Belföld

Elkapták a taxisokra utazó kispesti autófeltörőt

Elkapták a rendőrök azt a férfit, aki több mint tíz autót tört fel Kispesten. A férfi elsősorban a taxisokra utazott, hiszen hatot is feltört közülük a közelmúltban. Úgy tudjuk, hogy a 44 éves férfit a XIX. kerületben, a Kossuth utcában fogták el.

A kispesti rendőröket szerdán hajnalban egy szemtanú értesítette arról, hogy az Áchim András utcában gépkocsifeltörés van folyamatban, de megzavarták az elkövetőt, aki egy közeli családi ház kertjébe menekült. A kiérkező rendőrök egy sövény alatt találtak rá a férfire, aki megpróbált elszaladni, de egy házzal arrébb elfogták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói az eljárás során beszerzett kamerafelvételek és adatgyűjtések alapján kiderítették, hogy a 44 éves, budapesti U. Márk követte el a korábbi bűncselekményeket. A nyomozók a férfit őrizetbe vették és hétrendbeli lopás kísérlete, négyrendbeli lopás vétség, valamint egyrendbeli lopás hallgatták ki gyanúsítottként. A rendőrök előterjesztést tettek a férfi letartóztatásának indítványozására.

A Bp-i Autósok Közössége egy videót is feltöltött az oldalára, amin a tolvaj üldözése látható.

Kiemelt kép: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik