Belföld

Pénzt követelt a futártól a maszkos rabló, de végül beérte egy családi pizzával is

Maszkos rabló támadt egy pizzafutárra Dombóváron. A 22 éves dombóvári férfi egy harisnyából készített maszkot húzott fel a fejére, hogy megszerezze az egyik helyi étteremben dolgozó futárnak az értékeit.

A feljelentést tevő futár a rendőröknek elmondta, hogy a támadója január 7-én este 20 óra 30 perc és 20 óra 45 perc között rátámadt, és a a nála lévő pénzt követelte. Miután az étterem alkalmazottja nem teljesítette a férfi kérését, először elvette a kocsi indítókulcsát, melyet végül visszaadott a futárnak, majd egy családi pizzát vett ki a csomagtartóból, és fizetés nélkül távozott.

A dombóvári rendőrök néhány órán belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt, egy 22 éves helyi férfit, akit elfogtak, és a Dombóvári Rendőrkapitányságra előállítottak. Az elkövető tartózkodási helyén tartott kutatás során a nyomozók lefoglalták az általa harisnyából készített maszkot, és megtalálták az elvitt pizza dobozát is.

A férfi beismerő vallomást tett a gyanúsítotti kihallgatása során. A rendőrök a 22 éves elkövetőt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik