Belföld

Megszólalt a mozgássérült férfi, akit leütött egy autós a siófoki áruház parkolójában

Szombaton egy autós leütött egy mozgássérült férfit a siófoki áruház parkolójában. Simon József észrevette, hogy az áruház parkolójában egy luxusautó állt a rokkantaknak fenntartott parkoló helyen. A kocsi vezetőjét arra kérte, hogy ha jogosult, tegye ki a parkolókártyáját. Ettől lett ideges a másik sofőr – számolt be a hírről az ATV. A csatornának nyilatkozott is a megvert férfi, aki így emlékszik vissza a történtekre:

Elindult felém, hogy a jó büdös kurva anyádat, hát mit képzelsz te? Lefényképezted az autómat, agyonütlek. Mondtam neki, hogy dehogy üt le engem, miért ütne agyon? Mondta, lefényképezted az autómat a büdös kurva anyádat, agyonütlek. Akkor még egyszer mondtam neki, hogy nem üt maga agyon engem fiatalember és erre egy hatalmas nagy ütést éreztem és összeestem.

Simon József arról is beszélt, hogy sérülései miatt nem tudtam felállni, de többen is segítettek neki. Közben a támadó és a vele lévő nő gyorsan bedobált mindent a kocsiba, majd nagy sebességgel elhajtottak a parkolóból. Az esetet az áruház kamerái rögzítették. A felvételeket a rendőrség már vizsgálja, mert az ügyben a megvert férfi feljelentést tett, de a nyomozás érdekeire hivatkozva nyilatkozni nem akartak az ATV-nek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik