Belföld

Magával is végezni akart a volt barátnőjét többször is fejbe szúró férfi

Magával is végezni akart az a férfi, aki többször is fejbe szúrta a volt barátnőjét péntek este a XI. kerületi otthonában – tudta meg a 24.hu. Az emberölési kísérlettel gyanúsított férfit kórházba vitték.

M. András este 19 óra 45 perc körül ment el a volt barátnője Menyecske utcai lakásához. A nő beengedte a férfit a lakásba, de ezt követően összevesztek. M. András ütni-verni kezdte a nőt, de a lakásban dolgozó lakatos a nő védelmére kelt.

A támadónak azonban ennek ellenére is sikerült többször megszúrnia a volt párját. Úgy tudjuk, hogy M. András kétszer fejbe, egyszer pedig vesén szúrta a volt barátnőjét, akit életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba. A 38 éves budapesti M. Andrást a Fővárosi Főügyészség szomszédságában lévő egyik Akadémia utcai lakásban fogták el fél órával a bűncselekmény elkövetése után.

Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője megkeresésünkre közölte, hogy bűnismétlés veszélye, valamint a jelenlét biztosítása miatt indítványozták a támadó letartóztatását.

Úgy tudjuk, hogy az emberölés kísérletével gyanúsított M. András magával is végezni akart a bűncselekmény elkövetése után, ezért kórházba vitték. A letartóztatásáról döntő hétfői ülést a kórházban fogják megtartani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik