Belföld

Nem is ismerte áldozatát a kőbányai gyilkos, de a gyerekei előtt ölte meg egy macsétával

Korábban megírtuk, hogy a kihallgatása során beismerő vallomást tett a kőbányai gyilkosság feltételezett elkövetője. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a férfi hétfőn 17 óra 50 perc körül Kőbányán, a Harmat utcában, egy társasházi lakásban bántalmazott egy nőt, akit később a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak, de a szakszerű ellátás ellenére életét vesztette.

A gyilkosságról Csécsi Soma, a BRFK szóvivője a Népszavának azt mondta: a támadó egy bozótvágó késsel vagdosta meg áldozatát, egy háromgyermekes középkorú nőt, aki olyan súlyosan sérült, hogy életét már nem lehetett megmenteni.

A gyilkosság minden előzmény, korábbi konfliktus nélkül történt: a gyanúsítottat és az áldozatot mindössze annyi kapcsolhatta össze, hogy ugyanabban a társasházban laktak.

A szóvivő szerint a nő gyerekei is otthon voltak, amikor a vérontás történt: anyjuk előttük halt meg, nekik azonban nem esett bajuk.

A 22 éves gyanúsítottat az elkövetés után egy napon belül elfogták és őrizetbe vették; az illetékes bíróság hamarosan elrendelheti letartóztatását is.

Kiemelt kép: Mihádák Zoltán / MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik