Belföld

Gyurcsány: Gréczy hülyeséget csinált

Gréczy Zsolt hülyeséget csinált. Magánéleti hülyeséget. De mert közszereplő és a privát képeit valakik nyilvánossá tették, a magánügyből közügy lett. Zsolt az eddig megismert állításokkal ellentétben nem zaklatott senkit. Szerelmi kapcsolatai meg nem tartoznak ránk. Nem ítélkezünk szerelem dolgában. Ellenfeleink megtették. Borkai mocskának pusztítását most Gréczyn törlesztik. Ilyenek. Tanulunk belőle

– írta ki a Facebookra Gyurcsány Ferenc pártelnök azután, hogy a Demokratikus Koalíció képviselője bejelentette, az év végével lemond parlamenti mandátumáról.

A volt miniszterelnök ehhez azt fűzte hozzá, „ma is megtanultuk, hogy a jog igazsága nem egyenlő a politika igazságával”, Gréczy jövőjéről pedig azt írta, „ezek után más körülmények között fog segíteni bennünket. Mi meg vigyázunk rá.”

Gréczy, akiről előbb intim, majd pornográf fotók jelentek meg, azzal indokolta távozását, nem akarja, hogy az ügy a pártjának ártson. Fenntartotta, hogy a vele szemben felhozott történetek kitaláltak, nem zaklatott senkit, a bűncselekménnyel nyilvánosságra hozott képek azonban olyan látszatot keltenek, „mintha erkölcstelen lenne.”

Kiemelt kép: Mohos Márton / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik