Belföld

Vizsgálatot indítanak a fideszes zughotel kapcsán

Még a fideszes képviselők sem engedhetik meg maguknak, hogy engedély nélkül üzemeltessenek szállodát. Kivizsgáljuk Becsó Zsolt hotelmutyiját! – írja közleményében Terétváros DK-s alpolgármestere. A politikus a 24.hu által feltárt visszaélésre reagált, amelyben azt mutattuk be, hogy a Nagymező utca 66 szám alatt a fideszes országgyűlési képviselő Becsó Zsoltnak egy olyan szállodája van, ami engedély nélkül működött eddig.

Belvárosi szállodája van a fideszes Becsó Zsoltnak, de engedélye nincs hozzá
Évek óta működhet feketén a Nagymező utca 66. szám alatt a kormánypárti képviselő apartmanhotelje. Terézváros – lapunk érdeklődésére reagálva – máris lépett az ügyben.

„Évek óta engedély nélkül működik a Nagymező utcában Becsó Zsolt fideszes képviselő cégének tulajdonában álló hotel. A szálloda magyarázkodása szerint próbaüzem zajlik, de két év után ez nem túl hihető magyarázat” – írja Miyazaki Jun.

A közlemény így folytatódik:

a Demokratikus Koalíció azonnali vizsgálatot indít a VI. kerületi mutyihotel ügyében. Még egy fideszes képviselő sem engedheti meg magának, hogy engedély nélkül, fű alatt üzemeltessen egy hotelt a város közepén. Lehet, hogy a kerület régi vezetésével összekacsintva lehetett ilyen ügyleteket intézni, mi azonban nem hagyjuk, hogy a fideszes feltörekvő oligarchák bármit megtegyenek akár a VI. kerületben, akár az egész országban.

Kiemelt kép: Becsó Zsolt, a térség fideszes országgyűlési képviselője beszédet mond az ’56-os emlékmű avatóünnepségén a Nógrád megyei Sóshartyánban 2017. július 14-én. Az emlékmű Tóth Dávid szobrászművész alkotása. MTI Fotó: Komka Péter

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik