Belföld

Vágyfokozónak hitte a felszívott port, kicsit mást kapott gruppenszex helyett, mint amit akart

Kifosztás miatt nyújtott be vádiratot a Komáromi Járási Ügyészség azzal a két budapesti nővel szemben, akik alkoholos itallal leitatták, majd elkábítottak és kifosztottak egy férfit jó két és fél évvel ezelőtt.

A két nő szexuális szolgáltatás nyújtásának ígéretével érkezett a férfi komáromi lakásába. A nők itatni kezdték a férfit, majd nyugtató hatású gyógyszert törtek porrá, azt vágyfokozóként átadták a férfinak, aki fel is szippantotta az orrába.

A férfi emiatt rosszul lett, majd elájult. A nők ezután az öntudatlan állapotban lévő férfi lakásából elloptak kettő márkás órát, játékkonzolt, gitárt, erősítőt, márkás mobiltelefont, amelyek együttes értéke közel 400 ezer forint. A kár azóta sem térült meg.

Az ügyészség két év év börtönt kért az elkövetőkre, négy év próbaidőre felfüggesztve arra az esetre, ha már az előkészítő ülésen beismerik a bűnösségüket és lemondanak a tárgyalás jogáról is. Emellett 200 ezer forintos pénzbüntetést kért rájuk azzal, hogy fizessék meg az okozott kárt a férfinak.

Fotó: Illusztráció/Stockphoto

Ajánlott videó

Olvasói sztorik