Belföld

Komoly esély van arra, hogy ma láthatjuk a napot

Szerdán délen és keleten lesz több a felhő, néhol gyenge csapadék is előfordulhat, máshol napos időre készülhetünk. A szél mérséklődik. Hajnalban a felhősebb keleti, délkeleti tájakon +1, +2, máshol 0, -7 fok várható. Délutánra 3 és 7 fok közé melegszik a levegő. Megszűnő hidegfronti hatás várható – írja az Időkép.

Csütörtökön visszatér a csapadékos idő: északon és a Dunántúlon havas eső, hó, máshol eső lehet jellemző. A gyenge szélben napközben 0, +7 fok várható.

Pénteken a kezdeti szárazabb időt követően a nap második felében nyugat felől kiadós eső érkezhet a Dunántúlra, majd a középső országrészbe, havas eső, hó legfeljebb a hegyekben hullhat. A déli-délkeleti szél élénk, főként északnyugaton erős, néhol viharos lehet. Délután 1-8 fokot mérhetünk.

Szombaton kelet felé távozik a csapadék, nyugat felől csökken, felszakadozik a felhőzet, a felhőátvonulásokból már csak néhol fordulhat elő egy-egy zápor, északon esetleg hózápor. Többfelé szeles időre, napközben 3-9 fokra számíthatunk. Vasárnap sok napsütés, enyhe idő jöhet, még többfelé élénk légmozgással.

kiemelt kép: mti

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik