Belföld

Boldogan slattyogott el a talált táskával, most körözik

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenlegi adatok szerint egy eddig ismeretlen személyazonosságú nő november 26-án 15 óra körül Nyíregyházán, a Búza téri Piaccsarnok előtti buszmegállónál eltulajdonított egy táskát a benne lévő értékekkel együtt, amit egy buszra várakozó utas felejtett a padon.

A feltételezett elkövetőről készült felvételen jól látszik, hogy mennyire boldogan slattyog el zsákmányával a nő. Ám aligha lesz boldog, ha meglátja majd a róla közzétett fotót.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik felismerik a képeken látható, eddig ismeretlen személyazonosságú nőt, illetve jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

Fotó: police.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik