Belföld

Vőfélyt indít Borkai székéért a Mi Hazánk, nehogy Budapest „sorsára jusson” Győr

Nem szeretnék, hogyha Győr hasonló helyzetbe kerülne, mint Budapest – ezt mondta Toroczkai László pártelnök, mikor kedden bemutatta a Mi Hazánk polgármester-jelöltjét az azonnali.hu tudósítása szerint.

Mindez azt jelenti, hogy a Mi Hazánk nem szeretné, hogy Győr ellenzéki vezetésű legyen, épp ezért indítják Géber Józsefet. Aki

  • tisztességes
  • rendpárti
  • néprajzkutató, erdőgazdálkodó, és vőfélyként is dolgozik
  • emellett háromgyerekes családapa.

Eddig négy jelöltről tudtunk a január 26-ai új győri választás kapcsán. Az ellenzék jelöltje az MSZP-s Pollreisz Balázs, a Fidesz Dézsi Csaba András kardiológust és önkormányzati képviselőt indítja, de egy budapesti vlogger, Ábrahám Róbert, és egy győri civil, Balla Jenő is bejelentkezett a polgármesteri címért.

Szakértőkkel világítaná át Borkai-korszak ügyeit az ellenzéki polgármesterjelölt
Az MSZP-s Pollreisz Balázs megtisztítaná a győri közéletet.  

Borkai Zsolt november 8-án mondott le polgármesteri címéről. Ezt azután tette meg, hogy a róla készült szexvideó, illetve az üzleti köreinek gyanús ügyeiről szóló cikkek megjelenése ellenére október 13-án szűk többséggel, de megnyerte a győri polgármester-választást a DK-s Glázer Tímeával szemben. Az időközi polgármester-választás 2020. január 26-án lesz Győrben.

Kiemelt kép: Géber József néprajzkutató, a Mi Hazánk Mozgalom győri polgármesterjelöltje (b) és Toroczkai László, a párt elnöke a győri városháza előtt tartott sajtótájékoztatójukon 2019. december 10-én. MTI/Krizsán Csaba

Ajánlott videó

Olvasói sztorik