Belföld

Véresre verte, orális szexre kényszerítette volt párját egy dabasi férfi

Vádat emelt a Dabasi Járási Ügyészség azzal a dabasi férfival szemben, aki megverte élettársát, miközben arra kényszerítette, hogy szexuálisan kielégítse.

A Németországban dolgozó férfi júniusában két-három napra hazaérkezett, amely alatt volt élettársa – akivel közös gyermekeik is voltak – dabasi otthonában szállt meg. A férfi azonban ezen időszak után nem volt hajlandó elköltözni onnan.

A férfi július elején ittasan érkezett haza és számon kérte a nőt, hogy hol van a vacsorája. Ezután több pofont adott neki, majd a hajánál fogva a földre nyomta. Eközben elővette a nemi szervét és arra akarta kényszeríteni, hogy orálisan elégítse ki. Két alkalommal ököllel fejen ütötte nőt, aki végül félelmében eleget tett a férfi követelésének.

A férfi ennek ellenére előbb egy fazékkal fejtetőn ütötte az asszonyt, majd elővett egy konyhakést, és megvágta vele az arcát , miközben azt kiabálta neki, hogy „elvágom a torkodat!”.

Az anyuka ezt követően a fürdőszobába indult, hogy lemossa az arcáról a vért. A férfi utána ment és hátba rúgta, amitől a nő a kádba esett. A férfi ezután kihúzta a kádból, majd ököllel homlokon ütötte, végül – felhagyva a bántalmazással – kiszaladt a házból az utcára.

A férfit az asszony hívásra kiérkező rendőrök fogták el, majd a bíróság elrendelte a letartóztatását.

A Dabasi Járási Ügyészség erőszakkal elkövetett szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat a férfi ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik