Belföld

Szexre akarta kényszeríteni a volt feleségét egy kiskunmajsai férfi, a gyerekek fogták le

Szexuális kényszerítés és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Kiskunhalasi Járási Ügyészség az ellen a hatvannégy éves kiskunmajsai férfi ellen, aki bántalmazta és többször is közösülésre próbálta kényszeríteni a vele közös házban élő volt feleségét.

A férfitól tavaly áprilisban vált el a felesége az italozó életmódja és agresszív, dühöngő magatartása miatt. A lakóházukat ezután is közösen használták úgy, hogy a férfi és a nő külön szobában lakott, viszont a konyhát, a fürdőszobát, valamint a folyosót mindketten használták.

Az iszákos férfi a válás után is rendszeresen szidalmazta a házastársát. Mivel őt okolta a válásért, bosszúból többször is betört a lakrészébe, összetörte, lehugyozta a közösen használt lakótérben lévő tárgyakat.

Az idei év közepétől egyre durvább dolgokat művelt a férfi, megrúgta és trágár szavakkal fenyegette a nőt. A férfi a kapcsolat megromlása és a válás ellenére többször közösülni is akart a volt feleségével, de a nő ezt minden alkalommal visszautasította. Az agresszív férfi azonban ebbe nem nyugodott bele, engedély nélkül, éjszakánként bement a lakrészébe, bebújt az ágya alá,  s fogdosta a volt feleségét. De olyan is előfordult, hogy az utcán kiabálva üldözte. Az asszony segélykérésére többször a nagykorú gyermekek fékezték meg a férfit.

Augusztus 30-án a férfi a konyhában erőszakoskodott a nővel, hátulról átkarolta, fogdosta, a menekülni próbáló nőt pedig lefogta és azzal fenyegette, hogy baltával megöli. Az asszonynál ekkor telt be a pohár: a volt férjének a megbüntetését kérve értesítette a rendőrséget, akik őrizetbe vették a férfit.

A járási ügyészség szexuális kényszerítésen kívül kapcsolati erőszakkal is vádolja a letartóztatásban lévő férfit. Az ügyész végrehajtandó börtönt és közügyektől eltiltást kért az elkövetőre.

Fotó: Thinkstock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik