Belföld

Hónapokig egy asztalnál evett megölt élettársa gyerekeivel az albertirsai gyilkos

Akár tizenöt év börtönt is kaphat az a letartóztatásban lévő albertirsai férfi, aki egy zsineggel megfojtotta, majd elásta a pincében az élettársát. Az 56 éves férfi fél évvel a brutális gyilkosság előtt ismerkedett meg a hétgyermekes édesanyával, de az örökös féltékenysége miatt zátonyra futott a kapcsolatuk. A férfi a brutális gyilkosság után azt a látszatot keltette otthon mintha elköltözött volna tőle a nő. Az áldozat egyik lánya szerint végig olyan érzése volt, hogy anyja volt élettársa elhallgat valamit.

Sokan azt mondják, hogy segített a keresésben, de tettekben ez sosem nyilvánult meg. Biztos voltam benne, hogy valamit tudhat, de rémálmomban sem gondoltam rá, hogy megölte. Abban a hitben voltam, hogy valahol fogva tartja szegényt. Azonban amikor rákérdeztem, felháborodva hárította a feltételezést

– mondta a Borsnak az áldozat 28 éves lány, Regina.

A fiatal nő szerint a gyilkossággal gyanúsított férfi végig úgy tett, mintha önszántából költözött volna el tőle az asszony.

Éjjel-nappal nyomoztam, hogy mi történt. Zoli végig engem hibáztatott, lelkiismeret-furdalást akart bennem ébreszteni, hogy álljak le a kutakodással. Nem az a legdurvább, hogy rám akarta kenni édesanyám eltűnését, elfog a hányinger, ha belegondolok abba, hogy a gyilkosság után hónapokig a szemembe tudott nézni és leült velünk egy asztalhoz

– mondta Regina, aki szerint sosem szabadna kiengedni a börtönben édesanyja gyilkosát, aki részbeni beismerő vallomást tett a folytatólagos gyanúsítotti kihallgatása során.

Megkerestük a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot, hogy a nyomozás jelenlegi állásáról érdeklődjünk, azt a választ kaptuk, hogy folyamatban van az ügy, és nem kívánnak nyilatkozni a témában.

Fotó: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik