Belföld

Kábítószert találtak rendőrök a zuglói kokainos gázoló kocsijában

Kábítószert találtak a rendőrök a kokainos gázoló kocsijában az autójának átvizsgálása során – értesült a 24.hu.

T. Klára Petrát idén januárban ítélte 5 és fél év börtönre a Pesti Központi Bíróság, a vezetéstől örökre eltiltották. A 27 éves nő három éve a Füredi úton haladt, amikor az Audijával fékezés nélkül elgázolt egy idős férfit. Segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről, majd egy kozmetikai szalonba ment, ott tartóztatták le.

A bírósági ítélet szerint semmi nem gátolta a nőt abban, hogy észrevegye a járdáról az úttestre lépő 85 éves gyalogost, legfeljebb a kokain torzíthatta el az észlelését. A nő végig tagadta, hogy kokaint fogyasztott volna a baleset előtt, azt állította, hogy csak utána szívott fel két csík kokaint a szépségszalonban.

T. Klára Petrát szeptember elején megint kábítószeres vezetésen kapták egy zuglói közúti ellenőrzés során. A gyorsteszt marihuána és amfetamin használatát mutatta ki. Úgy tudjuk, hogy a végleges szakértő vélemény még nem készült el, ezért még nem gyanúsították meg. A nő jelenleg bűnügyi felügyelet alatt áll, csak külön engedéllyel hagyhatja el az ingatlanát.

Újabb kábítószeres vezetésen kapták a zuglói kokainos gázolót
A fiatal nő három éve halálra gázolt egy nyugdíjast, majd elment műszempillát csináltatni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik